‘Verwen jezelf met de ultieme luxe: onze hoogwaardige schoenen van ongeëvenaarde kwaliteit.’

Een heerlijk zittende schoen die volledig naar uw wens is samengesteld. In ons Greve Atelier bieden wij maatwerk en heeft u uiteindelijk een schoen die echt bij u past. Kies uit 20 verschillende modellen, verkrijgbaar in maat 37 tot en met maat 49. Smalle of zeer brede voeten? Geen probleem! De schoenen van Greve zijn beschikbaar in vijf leesten. 

De weg naar uw unieke schoen

Gun jezelf een echt geluksmoment met het samenstellen van de schoenen. Van blanco schoen tot een geweldige, hand geverfde schoen. In het hele proces wordt u meegenomen. Eerst bepalen we de perfecte pasvorm voor het beste schoencomfort. Vervolgens gaan we samen een schets maken met prachtige kleuren, volledig naar uw eigen smaak en wens. 

Wanneer alles klopt, gaan we beginnen aan het hand verven van de Greve schoen. Eerst zetten we de huid open, waarna we vervolgens met de hand alle lagen op de schoenen aanbrengen. Iedere laag krijgt rustig de tijd om te drogen. Nadat alle lagen op de schoenen zijn aangebracht, poetsen we schoen op om het kleurenpracht te bewonderen. Wanneer alles klopt, zorgen we ervoor dat de huid gesloten wordt en poetsen we de schoen volledig op met wax. 

Categorieën

Greve schoenen bieden een ruime keuze uit verschillende herenschoenen. Door het perfect op maat maken van de schoen kunt u uzelf een prachtige geweldige schoen aan laten meten. Greve heeft de volgende schoenuitvoeringen in haar assortiment, deze kunnen wij prachtig handverven. 

Bekijk het assortiment hier.

Wees welkom in ons atelier

Gunt u uzelf een prachtige herenschoen die volledig op maat is gemaakt en naar uw eigen wens is gekleurd? Wij nodigen u uit in ons Greve atelier. Wat de gelegenheid ook is, wij helpen u graag met het samenstellen va de perfecte schoen. 

Kom langs in onze winkel op Dam 40 in Alblasserdam, bel 078-6912479 of maak direct online een afspraak. 

&nbps;
Copyright © Van Mourik Schoenen