Ruilen en retourneren

Indien u een product wilt ruilen voor een andere maat, vragen wij u een mail te sturen naar info@vanmourikalblasserdam.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Wij rekenen geen bezorgkosten voor de bezorging van een andere maat.

Wij verzoeken u om uw aankopen in de (indien redelijkerwijs mogelijk) originele verpakking te retourneren. (zie algemene voorwaarden).

Indien u meer doet dan met producten dan beoordelen, bent u aansprakelijk voor de volledige waardevermindering. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Retouradres:

J. van Mourik Alblasserdam

Dam 40

2951GB Alblasserdam

Model herroepingsformulier.

U ontvangt direct bij de bevestigingsemail van uw aankoop het Modelherroepingsformulier als bijlage. U kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen van een online aankoop af te zien, het gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Deze 14 dagen gaan in na ontvangst van de goederen door u of een door u aangewezen derde. Na een melding van herroepping heeft u nog 14 dagen de tijd om uw aankoop terug te sturen. U ontvangt een bevestiging van uw herroepingsmelding per mail. U kunt een product ook zonder aanmelding retoursturen. Wij vragen u dan wel een verklaring mee te sturen dat het een retour betreft e.e.a. onder vermelding van uw naam en bestelnummer. U kunt het formulier hier ook direct inzien.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaaltermijn.

Wij storten het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat u ons op de hoogte heeft gebracht van het herroepen van de aankoop, terug. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben retour ontvangen of tot u aantoont dat u het product hebt teruggestuurd.  U ontvangt het betaalde bedrag inclusief eventuele door ons gerekende verzendkosten retour. De retourkosten zijn voor rekening van de consument.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u ons heeft betaald (voor zover technisch mogelijk).

Uitsluiting herroepingsrecht. 

1. Ingekorte riemen: Als wij een riem voor uw op maat maken, kan deze niet geretourneerd worden. U kunt daarom ook kiezen voor de waarde 'standaard maat'. Deze kan wel worden geretourneerd.

2. Sokken en panties waarvan de verzegeling na levering is verbroken: sokken en panties zijn hygiëne producten. Zodra de verzegeling is verbroken, wordt de sok en/of panty uitgesloten van het recht op retour. Zolang de verpakking van de panties en/of sokken niet zijn geopend, kunnen deze volgens de normale procedure worden geretourneerd.

Copyright © Van Mourik Schoenen