Bezorging

Verzending:

Wij rekenen geen kosten voor levering via PostNL in Nederland. Voor levering in België en Duitsland rekenen wij €7,95 per zending.

 

Nadat de betaling bij ons verwerkt is, start het logistieke proces. Heeft u op een werkdag voor 13:00 uur besteld (en is het product op voorraad), dan bezorgt PostNL de volgende dag. Bestelt u in het weekend (=na vrijdagmiddag 13:00) dan bezorgt PostNL op dinsdag. Zodra wij het pakket hebben aangeboden bij PostNL, ontvangt u per email een trackingnummer waar u uw zending mee kunt volgen. 

 Indien PostNL het pakket niet direct bij u kan bezorgen, wordt het aangeboden bij uw buren (tenzij u uitdrukkelijk anders wenst). Indien het pakket ook niet bij de buren bezorgd kan worden, wordt nog tweemaal gepoogd het pakket op het aangegeven adres te bezorgen. Hierna wordt het pakket aan ons geretourneerd.

Wij bieden tevens de mogelijkheid voor levering onder rembours. U betaalt uw producten dan aan de postbode. Voor deze service rekenen wij €17,45,- per verzending.

 

Betalen:

 

U kunt bij ons veilig betalen via Ideal, het bedrag vooraf overmaken, betalen bij afhalen in onze winkel, betalen via E-bon of betalen aan de postbode.

 

Betalen buitenland:

 

Buitenlandse klanten kunnen schoenen direct bestellen via deze site. Betaling kan door de gebruik van de volgende bankgegevens. E.e.a. onder vermelding van uw naam en bestelnummer:

Rekeningnummer 0566201178 ABN AMRO

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL12ABNA0566201178 

 

 

Aanbiedingen en prijzen:

 

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, inclusief verzendkosten. Kortingscodes vervallen zodra u de bestelling retourneert. Uw kunt wel ruilen.

 

Toepasselijk recht:

 

Op de koopovereenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Copyright © Van Mourik Schoenen