Maatwerk schoenen

Maatwerkschoenen

Op onze pagina over brede en smalle schoenen leggen we uit hoe leesten en wijdtes werken. Daar wordt ook uitgelegd dat Schoenfabriek Greve maar liefst vijf breedtematen heeft. Van een F-leest voor een zeer smalle voet tot een L-leest voor een zeer brede voet. Met dat pakket kunnen we het grootste gedeelte van de heren probleemloos bedienen.

Maar voor mensen die de laatste knelpunten ook willen vermijden is er nog één extra stap: een eigen leest voor een maatwerkschoen.

Eigen leest

Het opmeten van een eigen leest is zeer secuur werk dat alleen aan zeer beperkt aantal specialisten wordt toevertrouwd. Atelier J. van Mourik in Alblasserdam is één van de weinige plekken in Nederland waar u terecht kunt voor deze ultieme service.

Wij doen een voetmeting en laten u diverse leesten en maten passen. Aan de hand van de bevindingen bepalen we letterlijk tot op de millimeter 'waar de schoen wringt'.

Deze metingen worden secuur vastgelegd en gedeeld met de fabriek in Waalwijk. Hier wordt een standaardleest aangepast met kurk. Deze leest krijgt een nummer en je naam en wordt minimaal vijf jaar tot levenslang bewaard. Daarna hoeft u eigenlijk nooit meer een Greve schoen te passen omdat ze altijd op uw persoonlijke leest worden geschoeid.

 

De investering voor een eigen leest is eenmalig €149,-. De ultieme luxe van een maatwerkpaar begint bij €749,-.


Maak snel een afspraak voor een 'passend' advies!

&nbps;
Copyright © Van Mourik Schoenen