Atelier Trouwschoenen

Bijzondere schoenen voor bijzondere momenten

Bruidegom, Vader van de bruid of Best-Man? Wij zijn er graag bij op de momenten waarop je stevig in je schoenen wilt staan. In het Atelier zorgen we daarom dat je met veel plezier je perfect passende schoenen aantrekt. Niet alleen perfect passend om je voet, maar ook perfect passend bij je outfit. Dit telt uiteraard nog eens extra op je trouwdag. Je mag zelf weten of je de hele avond wilt dansen, maar het zal niet aan je schoenen liggen.

We nemen de tijd

Je maakt een afspraak via het formulier. We ontvangen je met je entourage graag in het Atelier. (Dit is in overleg ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden). Allereerst bepalen we je ideale maat en leest. Dan kiezen je het model en stellen we de schoen samen naar jouw wensen. Als laatste kiezen we de kleurcombinatie die het best bij jou en je kostuum past. 


Daarna gaan de ambachtlijk schoenmakers aan de slag en wordt je unieke paar gemaakt. Dit komt in blanco leer bij ons binnen. Wij verven het dan perfect in de kleur die je hebt gekozen en geven het een prachtige wax finish.

 

Bestel op tijd

Normaal gesproken heeft de werkplaats vijf weken nodig om je perfecte paar te maken. Wij hebben één tot twee weken nodig om ze te verven. We hebben een aantal modellen op voorrraad voor noodgevallen, maar je hoeft dus niet eerst op je kostuum te wachten, de schoenen komen namelijk blanco binnen en wij verven ze met de hand tot ze perfect bij je kostuum passen.

Lasergravure

 

Voor de bruidegom hebben we een unieke laserservice: we vereeuwigen jullie datum en namen op de zool en eventueel op de riem met een gravure.

"Afterparty"

Als het feest is geweest en je schoenen de zichtbare sporen van de fantastische dag hebben, lever je ze bij ons in. Wij verzorgen ze zodat ze glimmend klaar staan voor de volgende gelegenheid.

Maak snel je afspraak dan heb je weer wat zorgeloos geregeld.

&nbps;
Copyright © Van Mourik Schoenen