Blanco schoenen

SKU
Greve_crust_assorti

Het zijn nog niet moederste mooiste, onze blanco Greve's. Al is de potentie overduidelijk aanwezig. 

In het Atelier kiest u de blanco Greve schoen die bij u past. Samen met u maken we een schets van het model dat we voor u gaan kleuren. Deze schets dient als inspiratie. Het geweldige van handgeverfde schoenen is het feit dat iedere huid verf op een unieke manier opneemt. We kunnen u vooraf dus maar één echte garantie geven: uw schoen wordt UNIEK.

Vervolgens wordt iedere Greve schoen die wij met de hand verven wordt door een uitgebreid proces gevoerd. Uiteraard maken we het leer eerst klaar om de verf te ontvangen. De huid moet worden 'opengezet'. Vervolgens brengen we de lagen met de hand één voor één aan op de schoen. Waarbij iedere laag minimaal drie keer wordt geverfd om de verf optimaal te laten indringen. Tussen ieder laag moet de schoen uiteraard uitgebreid drogen en rusten. Zodra alle verflagen zijn aangebracht, wordt de schoen voor het eerst gepoetst en krijgen we de eerste indruk van de kleurenpracht. Als we tevreden zijn met het eindresultaat wordt de huid weer voorzichtig gesloten met een speciaal 'strijkijzer'.

De uiteindelijke prijs van de schoen hangt af van uw wensen. Zo kunnen schoenen tegen een meerprijs geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd in snake, kroko of suede. Ook is het logisch dat een uitgebreide kleurcombinatie een meerprijs heeft t.o.v. een klassieke zwarte schoen of boot. Natuurlijk kunnen er ook nog lasergravures worden toegevoegd. Gemiddeld genomen komt de prijs voor een schoen op €449,- en van een bootie op €469,-.

Overigens tonen wij hier slechts een populaire selectie uit het mogelijke aanbod in blanco Greve schoenen. U kunt kiezen uit een 20-tal modellen. Deze kunnen worden uitgevoerd in vijf breedtes van maat 38 tot en met 48.

U kiest zonder meerprijs voor een leren zool of een rubberzool. 

Natuurlijk verven wij met veel plezier een bijpassende riem voor u. Deze zijn standaard uitgevoerd in gladleer, maar kunnen ook snake of kroko elementen bevatten.

Het is een wat technisch verhaal, maar uw Greve schoen is gemaakt volgens de Goodyear techniek. Dit wil eigenlijk zeggen dat alle delen twee keer zijn vastgenaaid. Oftewel een solide constructie die altijd steun blijft geven, goed ademt, gemakkelijk te verzolen is en voorzien is van een natuurkurk tussenzool waarin u uw eigen voetbed vormt tijdens het dragen. Duurzame topkwaliteit die jarenlang draagplezier garandeert.

Maak snel een afspraak om uw wensen te bespreken.

€ 399,00
Copyright © Van Mourik Schoenen